Vse, kar ste ustvarili v Canvasu, je zdaj na enem spletnem zaslonu s priljubljenimi, večkratno izbiro in brisanjem ter z enakimi nastavitvami deljenja kot v aplikaciji: povezave samo za člane, javne strani in način, da deljenje ustavite. Starejši elementi, ki nikoli niso bili deljeni, niso več videti tako.