Všetko, čo ste v Canvas vytvorili, je teraz na jednej webovej obrazovke s obľúbenými, hromadným výberom a mazaním a s rovnakým zdieľaním ako v aplikácii: odkazy len pre členov, verejné stránky a spôsob, ako zdieľanie ukončiť. Staršie položky, ktoré nikdy zdieľané neboli, už tak nevyzerajú.