Minden, amit a Canvasban készítettél, most egyetlen webes képernyőn van kedvencekkel, többszörös kijelöléssel és törléssel, és ugyanazokkal a megosztási beállításokkal, mint az alkalmazásban: csak tagoknak szóló hivatkozások, nyilvános oldalak és mód a megosztás leállítására. A régebbi elemek, amelyeket sosem osztottak meg, már nem úgy néznek ki, mintha megosztották volna őket.