Všechno, co jste v Canvas vytvořili, je teď na jedné webové obrazovce s oblíbenými, hromadným výběrem a mazáním a se stejným sdílením jako v aplikaci: odkazy jen pro členy, veřejné stránky a způsob, jak sdílení ukončit. Starší položky, které nikdy sdílené nebyly, už tak nevypadají.