Kaikki, mitä olet tehnyt Canvasissa, on nyt yhdellä verkkonäytöllä suosikkeineen, monivalintoineen ja poistoineen, ja samoilla jakoasetuksilla kuin sovelluksessa: vain jäsenille tarkoitetut linkit, julkiset sivut ja tapa lopettaa jakaminen. Vanhat kohteet, joita ei koskaan jaettu, eivät enää näytä jaetuilta.