Web'deki video stüdyosunda eklediğin karakter ve mekân fotoğrafları artık başka bir modele geçince yerinde kalıyor. Yeni model daha az fotoğraf alıyorsa stüdyo, göndermeden önce hangilerinin gideceğini gösteriyor: ilkler gönderiliyor, kalanlar soluk bekliyor ve birini kaldırarak seçim yapabiliyorsun. Model hiç fotoğraf almıyorsa fotoğrafların saklanıyor ve hiçbiri gönderilmiyor.