V studiu za video na spletu fotografije likov in krajev, ki jih priložite, zdaj ostanejo, ko preklopite na drug model. Če novi model sprejme manj fotografij, studio pred pošiljanjem pokaže, katere bodo poslane: odidejo prve, ostale ostanejo zatemnjene, z odstranitvijo ene pa lahko izbirate sami. Če model ne sprejema fotografij, se vaše ohranijo in nič ni poslano.