In de videostudio op het web blijven de foto's van personages en locaties die je toevoegt nu staan als je naar een ander model overstapt. Neemt het nieuwe model minder foto's, dan toont de studio vóór het versturen welke worden verstuurd: de eerste gaan mee, de rest blijft gedimd en door er een te verwijderen kun je kiezen. Neemt het model geen foto's, dan worden die van jou bewaard en wordt er niets verstuurd.