A webes videóstúdióban a csatolt szereplő- és helyszínfotók most megmaradnak, amikor másik modellre váltasz. Ha az új modell kevesebb fotót fogad, a stúdió még a küldés előtt megmutatja, melyek mennek el: az elsők elküldésre kerülnek, a többi halványítva marad, és egy eltávolításával te választhatsz. Ha a modell nem fogad fotót, a tieid megmaradnak, és semmi sem kerül elküldésre.