W studiu wideo w przeglądarce dołączone zdjęcia postaci i miejsc zostają teraz po przejściu na inny model. Jeśli nowy model przyjmuje mniej zdjęć, studio jeszcze przed wysłaniem pokazuje, które zostaną wysłane: idą pierwsze, pozostałe są przygaszone, a usuwając jedno, możesz wybrać. Jeśli model nie przyjmuje zdjęć, Twoje zostają zachowane i nic nie jest wysyłane.