Dela en bild en gång så behåller assistenten det den såg under resten av konversationen – så att du kan fråga om den många meddelanden senare, även efter att du bytt modell, utan att bilden laddas upp på nytt eller debiteras dubbelt.
Dela en bild en gång så behåller assistenten det den såg under resten av konversationen – så att du kan fråga om den många meddelanden senare, även efter att du bytt modell, utan att bilden laddas upp på nytt eller debiteras dubbelt.