Deel één keer een afbeelding en de assistent onthoudt wat hij heeft gezien voor de rest van het gesprek, zodat je er veel berichten later nog naar kunt vragen, zelfs nadat je van model bent gewisseld. De afbeelding wordt nooit opnieuw geüpload en je betaalt er geen tweede keer voor.