Wystarczy raz udostępnić zdjęcie, a asystent zapamięta to, co zobaczył, przez resztę rozmowy — możesz więc pytać o nie wiele wątków później, nawet po zmianie modelu, a obraz nigdy nie jest wysyłany ponownie ani naliczany podwójnie.
Wystarczy raz udostępnić zdjęcie, a asystent zapamięta to, co zobaczył, przez resztę rozmowy — możesz więc pytać o nie wiele wątków później, nawet po zmianie modelu, a obraz nigdy nie jest wysyłany ponownie ani naliczany podwójnie.