Google och Apple har redan bekräftat din e-postadress, så att skapa ett konto med någon av dem stannar inte längre upp för att skicka en e-postkod. En befintlig medlem som loggar in med Google loggas in i stället för att se registreringsformuläret, och en inloggning som misslyckas på vägen tillbaka försöker en gång till och behåller sidan eller appen du kom från.