Google și Apple ți-au confirmat deja adresa de e-mail, așa că crearea unui cont cu oricare dintre ele nu se mai oprește pentru a trimite un cod pe e-mail. Un membru existent care se conectează cu Google este conectat în loc să vadă formularul de înscriere, iar o conectare care eșuează la întoarcere mai încearcă o dată și păstrează pagina sau aplicația din care ai venit.