Google i Apple już potwierdziły Twój adres e-mail, więc zakładanie konta przez którąkolwiek z tych usług nie zatrzymuje się już na kodzie wysyłanym e-mailem. Istniejący członek logujący się przez Google zostaje zalogowany, zamiast zobaczyć formularz rejestracji, a logowanie, które nie powiedzie się w drodze powrotnej, próbuje jeszcze raz i zachowuje stronę lub aplikację, z której przyszedłeś.