Google ja Apple ovat jo vahvistaneet sähköpostiosoitteesi, joten tilin luominen kummalla tahansa ei enää pysähdy odottamaan sähköpostikoodia. Googlella kirjautuva nykyinen jäsen kirjataan sisään sen sijaan, että hänelle näytettäisiin rekisteröitymislomake, ja paluumatkalla epäonnistuva kirjautuminen yrittää vielä kerran ja säilyttää sivun tai sovelluksen, josta tulit.