Utforska listar nu bara verk som skaparen publicerat med Utforska-meddelandet. Sidor som delats via länk innan Utforska fanns fungerar fortfarande på sin länk, men syns inte längre i Utforska eller dess förslag. Vill du ta med en i Utforska öppnar du dess delningsinställningar och publicerar den igen.