Mai multe ecrane își reîncărcau datele în timp ce lucrați, ceea ce putea anula o modificare sau vă putea întoarce la prima pagină. Alegerea unui model de editare a imaginilor nu mai reîncarcă lista de modele, iar editorul de fluxuri de lucru nu mai reumple alegerile de modele în buclă.