Néhány képernyő munka közben újratöltötte az adatait, ami visszavonhatott egy módosítást, vagy visszaugrott az első oldalra. A képszerkesztő modell kiválasztása már nem tölti újra a modelllistát, a munkafolyamat-szerkesztő pedig már nem tölti fel újra és újra a modellválasztást.