Useat näkymät latasivat tietonsa uudelleen kesken työsi, mikä saattoi kumota muutoksen tai palauttaa ensimmäiselle sivulle. Kuvanmuokkausmallin valinta ei enää lataa mallilistaa uudelleen, eikä työnkulkueditori enää täytä mallivalintojaan silmukassa.