A meetinges ügyfelek számára: számítógépes böngészőben a megbeszélésen mostantól a többi hívásgomb mellett ott a Megosztás gomb. Egyszerre egy ember oszthat meg. A megosztott képernyő a megbeszélés közepére kerül, a résztvevők alatta egy sorban látszanak, és bárki, aki nézi, teljes képernyőn megnyithatja. A házigazda bekapcsolhatja a „Csak én oszthatok meg képernyőt” lehetőséget, és bárki megosztását leállíthatja. Csak a képernyő képe kerül megosztásra, a hangja nem.