Gdy edytujesz zdjęcie z modelem ustawionym na Auto — w czacie, w studiu obrazów lub w przepływie pracy — ToRun używa teraz modelu, który zachowuje twarz osoby. Jeśli w danej chwili żaden taki model nie może wykonać edycji, zamiast obrazu ze zmienioną twarzą otrzymasz komunikat. Model wybrany samodzielnie jest używany tak jak wcześniej.