Kada je slika ili privitak uklonjen, vaša povijest razgovora, galerija medija i uređivač slika sada prikazuju ljubazni rezervirani sadržaj umjesto da stanu uz pogrešku.
Kada je slika ili privitak uklonjen, vaša povijest razgovora, galerija medija i uređivač slika sada prikazuju ljubazni rezervirani sadržaj umjesto da stanu uz pogrešku.