Când creați un cont ToRun cu Conectează-te cu Apple în aplicația pentru iPhone, unele ecrane puteau să nu se încarce în primele secunde, pentru că noul cont își primea permisiunile abia după încheierea înregistrării. Acum un cont nou le are imediat ce este creat.