Videor som är sammansatta av foton avslutas med ett en och en halv sekund långt varumärkeskort på ditt språk. Det spelas över låtens sista takt i stället för att lägga till tystnad, och det visas aldrig på videor som har eget filmmaterial. Alla med ett betalplan eller en laddad plånbok kan stänga av det under Inställningar; knappen syns för alla och låses upp så snart du betalar.