Wideo zmontowane ze zdjęć kończy się teraz półtorasekundową planszą marki w twoim języku. Odtwarza się na ostatnim takcie piosenki zamiast dodawać ciszę i nigdy nie pojawia się w wideo z własnym nagraniem. Każdy na płatnym planie lub z zasilonym portfelem może ją wyłączyć w Ustawieniach; przełącznik widzą wszyscy, a odblokowuje się w chwili opłacenia.