Pagina video își menține acum dalele sincronizate când ștergi din Bibliotecă, îți permite să setezi durata clipului pentru fiecare model, să elimini clipuri individuale și marchează clar rezultatele de previzualizare, astfel încât să știi mereu ce privești.