Att uppgradera eller nedgradera din plan dubbeldebiterar inte längre eller visar ett falskt fel, schemalagda nedgraderingar markeras tydligt, och betalande medlemmars förbrukning och kvarvarande budget visas nu korrekt.
Att uppgradera eller nedgradera din plan dubbeldebiterar inte längre eller visar ett falskt fel, schemalagda nedgraderingar markeras tydligt, och betalande medlemmars förbrukning och kvarvarande budget visas nu korrekt.